Het leggen van een Laminaat, PVC of ondervloeren is een waar stukje vakmanschap. Onze vloerenleggers doen dit graag voor u! Uiteraard kunt u de vloeren van Vloeren Centrum Zwolle ook door uzelf gelegd worden.

Van essentieel belang is natuurlijk een vakkundige vloerexpertise en vochtmeting alvorens een vloer te plaatsen.

De reeds jarenlange ervaring van Vloeren centrum Zwolle staat altijd garant voor een optimaal resultaat en een strakke uitstraling van uw laminaat of pvc vloer. Onze vloerenleggers draaien nergens de handen voor om!

Onze vloeren leggers zijn opgeleid om de vloeren vlot en professioneel te leggen. Uiteraard leveren wij ook vloerverwarming bestendige vloeren die gebruikt kan worden als hoofd- of bijverwarming. Hiermee geeft u uw vertrek net dat beetje extra luxe.

Leg serviceLeg service
Leg serviceLeg service

Vloeren Centrum Zwolle biedt u 2 verschillende legservice pakketten aan waarbij u kunt kiezen voor de laminaat en de klik PVC pakket. Beide services bieden meerdere pakketten aan waarbij we uw laminaat of klik PVC leggen met de daar bijhorende ondervloer. Wij vragen geen voorrij of starttarief kosten. Daarnaast bieden we ook een pakket aan waarbij u totaal ontzorgt wordt in dit traject. Hierbij zorgen wij ervoor dat uw oude vloer en plinten vakkundig worden verwijderd en afgevoerd.