Google reviews 4.9/5 (320+ reviews)

Binnen 24 uur gelegd Snelste service  in Nederland Uit eigen voorraad Klant is Koning

Klantenservice Vloeren Centrum Zwolle

Bij Vloeren Centrum Zwolle zijn we er trots op altijd klaar te staan om u te ondersteunen. Wij geloven dat uitmuntende klantenservice de sleutel is om aan uw verwachtingen te voldoen en een onvergetelijke ervaring te bieden. Of u nu vragen heeft over onze vloeroplossingen, hulp nodig heeft bij uw bestelling, of een specifiek probleem wilt adresseren, ons toegewijde team van klantenservice professionals staat voor u klaar.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

Veelgestelde Vragen: We beschikken over een uitgebreide FAQ-pagina waar u antwoorden kunt vinden op veelvoorkomende vragen. Dit is de snelste manier om ondersteuning te krijgen voor de meest gestelde vragen.

Contact opnemen: Mocht u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden op onze FAQ-pagina, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Voor directe ondersteuning zijn wij bereikbaar via +31687947804 tijdens onze openingstijden. Ons klantenserviceteam kijkt ernaar uit u te helpen met al uw vragen.

E-mail: Voor niet-dringende zaken kunt u ons bereiken via info@vloerencentrumzwolle.nl. We doen ons best om uw e-mail zo snel mogelijk te beantwoorden, met het doel binnen 24 uur te reageren.

Live Chat via WhatsApp: Voor onmiddellijke assistentie bieden we een live chat-service aan. Start een gesprek met ons via WhatsApp voor snelle en gemakkelijke hulp.

Uw Nieuwe Vloer Professioneel Gelegd door Vloeren Centrum Zwolle

Droomt u van een prachtige nieuwe laminaat- of PVC vloer, perfect gelegd door ware vakmensen? Bij Vloeren Centrum Zwolle staan we garant voor een zorgeloze service waarbij kwaliteit en voordeligheid hand in hand gaan. Ons ervaren team van stoffeerders en leggers is gespecialiseerd in het leveren van vakwerk tegen competitieve prijzen. Kiezen voor ons betekent kiezen voor vakmanschap zonder dat u te veel betaalt. Verzeker uzelf van een schitterend eindresultaat tegen een uitstekende prijs. Laat het zware werk aan ons over en geniet zorgeloos van uw nieuwe vloer!

Sociale Media: Blijf op de hoogte van het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en meer door ons te volgen op sociale media. We zijn actief op Instagram en Facebook, waar u ons kunt volgen en direct berichten kunt sturen.

We zijn op dit moment met onze nieuwe website bezig. Dit doen we om u nog sneller van dienst te kunnen zijn. Echter, zijn er nog een aantal wijzigingen die aangepast moeten worden. Hierdoor kan het zijn dat de website niet altijd even goed werkt. Excuses voor het ongemak. Mocht het niet lukken uw bestelling te plaatsen, neem dan even contact met ons op via WhatsApp!